06 februari 2009

Freda...sweet freda......
Japp....sådär stor e jag nu.... bara växer o växer.......


Nu har jag som väntat inte skrivit på länge.... jag försökte att vara aktiv...men varje gång jag skulle sätta mig ner i lugn o ro och skriva så blev jag uttråkad..ha ha..

Vad har hänt hos mig då?

Förra helgen på...fredagen tror jag det var, va vi hemma hos Choffe o frida och kollade på lets dance o proppade i oss godis så man kunde spy!! Dom väntar oxå ett litet mirakel som nu visar sig vara en pöjk med!! Jippi!! Grattis till er!! Nu kommer Loke få en cross kompis;)

I veckan har jag faktist inte gjort något av intresse alls...vart sjukskriven o haft ont.... jo jag var o fikade med min granne Emma och två till.... Emma som bor på samma gata som mig e en tjej som jag gick i paralell klass med i 7-9an.... hon flyttade hit en månad efter oss=) Hon ska med ha barn... eller hon skulle fått för några dagar sen men bebis vägrar tydligen titta ut!! Ha ha...det e väl varmt i skönt i magen.... får se hur det går... jag väntar med spänning!!

Jag e hemma själv nu för Patrik e o åker längdskidor i orsa..kommer hem på Söndag. Igår hade jag Lina här hela dagen. Jag var på Ackis en sväng o kollade hur det stog till med magen då jag haft så ont... men det var ingen fara... Loke stannar där han e.... Pust!! Sen Drog vi till baby land o barnens hus. Åkte till Chili o köpte en lampa med!! Hem till mig o slappade (båda va tok trötta o va ganska off) Men det e alltid skoj o ha Lina här.... ett underbart stöd o en underbar vän!!

Idag kommer mor o far på besök..... sen ikväll ska jag gå över till Emma och hänga tänkte jag..om hon inte åker in till förlossningen=)

Jag längtar till lilla Loke tittar ut...det e "bara" 77 dagar kvar nu....pust..... Känner mig som en 28 åring i en 90 årings kropp.... men det e bara att bita ihop...det kommer ju något underbart ut av detta!!
Puss på er folket!!
Nu ska jag:
*dricka morgonkaffet
*damsuga
*tömma diskmaskinen
*titta tv
Sen ska jag hänga gäng med mammsen o pappsen......

1 kommentar:

  1. Tjena bruden snygg vagn ni köpt,Och supersöt mage=) Hälsa mamma å pappa från mig inte för att dom kommer i håg mig men hihihihi.
    Ha de gött å trevlig helg

    SvaraRadera